У скандального опозиціонера Вілкула не соромляться посилати виборців на три відомих літери, які можна було б назвати російськими, якби вони не були настільки інтернаціональними. Відповідний скрін цього «зворушливого листування» опублікував журналіст Олександр Дубинський на своєму каналі в Telegram Dubinsky.pro.

Журналіст вирішив пожартувати над Вілкулом і подивитися на реакцію, надіславши на його офіційну сторінку в Facebook пропозицію стати «каскадером для нового фільму «Шрек»». Але такої реакції не очікував навіть досвідчений представник ЗМІ, так як був лаконічно посланий на х*й. Скріншот додається.

Чому Вілкул – Шрек? Нагадаємо, нещодавно скандального нардепа облили зеленкою. У Бердянську виступ «оппоблоковца» зірвали класичним способом.

Бердянську місцеві активісти зірвали виступ кандидата в президенти від "Оппоблока" Олександра Вілкула, обливши його зеленкою. Про повідомляє місцеве видання "Бердянськ 24".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляється, акція протесту проти приїзду Вілкула пройшла поруч з будинком культури "Софіт". Місцеві жителі вигукували гасла "Їдь додому" і "Валіза-вокзал-Росія!".

Коли політик з'явився поруч із ДК, йому в обличчя вилили зеленку. Він спробував прорватися у приміщення, але активісти заблокували вхід. Між правоохоронними органами та місцевими мешканцями сталася сутичка.

Як повідомляє видання, пізніше кандидат все-таки потрапив у ДК, де поспілкувався з виборцями. Копи заблокували вхід у приміщення, і журналістів не пустили всередину.

Раніше повідомлялося, что центральною виборчою комісією зареєстровано ще шість кандидатів на пост президента України. З невідомої причини питання реєстрації кандидата Іллі Ківи не був внесений в порядок денний.

Нагадаємо, депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін іноді здатний переплюнути і свого молодшого брата, якому буває "дуже весело" прямо на засіданні. Нещодавно, як доказ того, в мережу злили скандальну листування нардепа з Русланою Брониной.

Раніше Знай.иа повідомляв, політолог рассказал з ким Зеленський зійдеться у другому турі.

Знай.иа писав, експерт пройшовся по кандидатам від Порошенка до Зеленського, йде справжня війна.