З наближенням дати виборів кандидати в президенти України на що лише не йдуть, щоб завоювати увагу українців, підкупити їх та отримати такі жадані голоси виборців. При чому підкуповують не лише гречкою і грошима, а й різноманітними шоу. Схему "хліба і видовищ" ніхто ж не відміняв.

І в цьому змагаються хто на що гаразд – хто влаштовує реаліті шоу "Холостяк", хто сам з концертами країною їздить, а хто купляє акторів для цього.

Зі своєю агіт-бригадою бороздить українські простори і кандидат в президенти від "Опоблоку" Олександр Вілкул. Щоправда команду для цього він підібрав досить специфічну.

Про це пише Telegram-канал ZhaydnyyPetya

"Жесть, православно-політичний трешак. Попи прийшли подивитися на зади - Вілкул возить по країні агіт-бригаду: дівахи з довгими ногами в міні-спідницях і батюшки з довгими бородами і в рясах. Ну а як ще агітувати: лише скрепи, лише секс. Є**сь-молися-голосуй", - підписали відео.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, у Бердянську місцеві активісти зірвали виступ кандидата в президенти від "Опоблоку" Олександра Вілкула, обливши його зеленкою.

Акція протесту проти приїзду Вілкула пройшла поруч з будинком культури "Софіт". Місцеві жителі вигукували гасла "Їдь додому" і "Чемодан-вокзал-Росія!".

Коли політик з'явився поруч із ДК, йому в обличчя вилили зеленку. Він спробував прорватися у приміщення, але активісти заблокували вхід.

До слова, рекламні щити Вілкула, якими рясніють українські міста, також "освячують" зеленкою або фарбою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вілкул обматюкав журналіста

Також Знай.ua писав, "справжній християнин" Добкін накинувся з матами на дівчину - у мережу злили скандальну переписку нардепа із Русланою Броніною.