Під Києвом, у місті Бориспіль, було скоєно зухвале пограбування ювелірного магазину трьома невідомими. Чоловіки були в масках і озброєні автоматами. Інцидент стався на вулиці Київський Шлях, 76 ввечері четверга, 14 березня.

Фото і відео з місця події публікує Інформатор.

Поліція заявила, що злочинці зникли на автомобілі. Правоохоронці знають напрямок, в якому зникли зловмисники. В інтересах слідства вони відмовилися розповісти, в якому саме напрямку попрямували злочинці. Тим не менш, приїжджаючи і їдучи з Борисполя, знімальна група була свідком огляду автомобілів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Значить станом на 20:50, злочинців все ще не вдалося зловити. На щастя, під час пограбування немає ні потерпілих, ні загиблих, розповіли правоохоронці.

Трое грабителей в масках и с автоматами ограбили ювелирный под Киевом: первые подробности нападения

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 14 maart 2019

Нагадаємо, раніше ми писали, що в АТБ чоловік порізав собі вени після спілкування з охороною: відео не для людей зі слабкими нервами.

Також ми писали, що страшна різанина сталася на очах у дитини: сімейна сварка закінчилася вбивством.

Ще раніше "Знай.uа" писав про те, що Києві група невідомих пограбувала ломбард. Зловмисники винесли з приміщення практично всі наявні ювелірні вироби, а тікаючи застрелили охоронця.

Як зазначили в поліції, інцидент стався в магазині-ломбарді на вулиці Данила Щербаківського в районі станції метро "Нивки" близько 20:00.

Перед цим киянину прострелили голову за зауваження.

Як повідомляв портал "Знай.иа", фанатів Динамо побили і ледь не пристрелили в закарпатському селі. Один з фанатів київського Динамо опублікував на своїй сторінці в Facebook повідомлення про те, що після матчу 1/8 фіналу Кубка України проти Минаю (1:3) уболівальників столичної команди погрожували вогнепальною зброєю.

Також портал "Знай.иа" писав про те, що друг Путіна виявився вбивцею. Філіппінський президент Родріго Дутерте на весь світ признался у своєму "єдиному гріху". 27 вересня Дутерте розповів про позасудові вбивства в ході боротьби з наркотиками. Президент Філіппін виступав з промовою на адресу своїх критиків.

Ще раніше "Знай.иа" писав про те, що Києві група невідомих ограбила ломбард. Зловмисники винесли з приміщення практично всі наявні ювелірні вироби, а тікаючи застрелили охоронця.