Головний редактор журналу Thrasher і скейтбордист Джейк Фелпс помер на 57-му році життя. Інформація про це з'явилася на сайті видання.

"Я ніколи не зустрічав нікого, хто любив б щось так, як Джейк любив скейтбординг. Так само, як нам потрібна їжа і вода, щоб жити, Джейку було необхідно кататися на скейті. Це було більше, ніж хобі, вид транспорту чи способу життя, — це був кисень", - написав засновник журналу Тоні Вітелло.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фелпс був головним редактором журналу Thrasher 26 років. Саме він вибирав скейтбордиста року, а також активно сварився з зірками і модними брендами за втручання в культуру скейтбордингу.

Раніше повідомлялося, що 13 березня помер російський музикант, піаніст в групі Олександра Розенбаума - Юрій Капетанакі.

20 років піаніст Юрій Капетанакі співпрацював з Олександром Розенбаумом. За ці роки Капетанакі і Розенбаум стали не просто колегами, а близькими один одному людьми. Олександр Якович повідомив про смерть талановитого піаніста. Музикант не став розкривати конкретної причини смерті Юрія, зазначивши лише, що той тяжко хворів.Близько 20 років Юрій Капетанаки присвятив роботі з Едітою П'єхою і Олександром Броневицьким.

Також ми писали, що у суботу, 9 березня, помер Володимир Етуш - відомий російський актор театру і кіно. Артистові було 96 років. Про причини його смерті наразі невідомо. Володимир Етуш – це яскравий неординарний актор, чиє ім'я – епоха в радянському кіно, а фільми з його участю – справжня класика світової культурної спадщини: "Кавказька полонянка" (Саахов), "12 стільців" (Брунс), "Іван Васильович змінює професію" (Шпак). Педагог, ректор і художній керівник Щукінського театрального училища.

Нагадаємо, знаменитий актор трагічно помер у 30 років.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер король голлівудських мюзиклів.

Знай.uа писав,ультовый стендап-комік покінчив з собою.