На суботу, 16 березня, на всій території України оголошено штормове предупреждение.

Цю інформацію повідомляє Укргідромтецентр, передає "Хвиля".

Штормове попередження в Україні
Штормове попередження в Україні

Синоптики розповіли, що протягом доби 16 березня і вночі 17 березня в Україні пориви вітру 15-20 м/с, вдень 16 березня в західних областях місцями 25-28 м/сек.

погода
погода

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Вночі 16 березня на Закарпатті та в Карпатах очікуються значні опади (дощ та мокрий сніг). По Україні оголошено рівень небезпеки, жовтий.

погода
погода

Нагадаємо, що народний синоптик Леонід Горбань розповів, чого чекати від погоди в найсвітліше свято в році – на Великдень, 28 квітня. Про це він повідомив українським ЗМІ.

"На Великдень, 28 квітня, буде тепло, сонячно, а стовпчики термометрів піднімуться до 20-21 градуса тепла", — розповів синоптик.

За запевненням народного синоптика, в цьому році квітень буде набагато теплішим, ніж в останні роки. Однак перед самою Пасхою в Україні можливі невеликі опади у вигляді дощів, при цьому температура повітря буде досить високою.

Раніше портал писав, Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в п'ятницю 15 березня. Зараз за старим стилем лише 2 березня, тому не потрібно скаржитися на прохолодну погоду. Наталка прогнозує дощі 15 березня в західних областях. Також можливий мокрий сніг у Луганській і Харківській області. По інших частинах країни погода буде сонячною і сухою.

весна
весна

Вночі температура буде в межах нуля, хоча на Сході від -2 до -4 градусів морозу. Вдень у більшості областей буде від +5 до +12 градусів, а на Сході від +1 до +5 градусів. У Києві п'ятниця пройде без опадів, погода буде сухою і сонячною і навіть помірно теплою. Вдень у столиці очікується до +8 градусів тепла.

Як повідомляв Знай.uа, тривожна весна не дасть українцям розслабитися. На півночі і сході буде навіть холодніше. Однак наприкінці місяця Леонід Горбань стане тепліше.

Також Знай.uа писав, що стихія змусить українців нервувати. В цілому по Україні нічна температура протримається в межах 0 градусів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +6+9 градусів тепла.