У єгипетському місті Александрія ввели в експлуатацію новий трамвай українського виробництва.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відзначається, що 12 березня голова Олександрійского управління пасажирських перевезень оголосив про початок експлуатації українського трамвая. Йдеться про вагон, що був переданий українським підприємством "Татра-Юг".

Чиновник розповів, що спочатку трамвай здійснив кілька поїздок без пасажирів, які проходили під наглядом українських спеціалістів. Відзначається, що тести пройшли успішно і трамвай запустили в експлуатацію у повноцінному режимі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що 23 лютого в місті Харків відбувся "Марш злих харків'ян". На акцію протесту проти цін на проїзд в метро і електротранспорті вийшли кілька сотень людей. Вони зібралися в 15:00 біля будівлі мерії на площі Конституції. В руках у людей прапори та символіка різних громадських організацій.

Всі, хто зібрався скандували "Закон один для всіх!" та "Ми харків'яни, а не бидло!".

Від міськради люди пішли центральними вулицями міста до гостинниці National. По ходу їх руху трафік на Сумської та проспекті Науки перекривають. З даної інформації, за порядком спостерігають 120 правоохоронців.

Крім того варто відзначити, що у листопаді 2018 у київському комунальному транспорті в тестовому режимі ввели е-квиток.

Рівно місяць тому пільговиків закликали валідувати Картки киянина для реєстрації поїздок, а з початку лютого користуватися новою автоматизованою системою оплати проїзду можуть і всі інші пасажири.

Однак, як і кожне нововведення, введення єдиного електронного квитка знашло своїх прихильників, а також критику.

Квитки можна придбати в особистому кабінеті киянина на порталі my.kyivcity.gov.ua/eticket, купують їх в терміналах iBox, а smart-карти – за 50 грн на десяти станціях підземки: "Хрещатик", "Театральна", "Майдан Незалежності" , "Академмістечко", "Лісова", "Арсенальна", "Теремки", "Видубичі", "Сирець" і "Почайна". Поповнити картку можна в касах цих станцій, терміналах, в особистому кабінеті (при покупці тут 50 поїздок одна буде коштувати 6,5 грн, а не 8).

Нагадаємо, Кличко наздогнала кара за підвищення проїзду.

Як повідомляв "Знай.ua", у Львові почнуть масштабну реконструкцію.

Також "Знай.ua" писав, що у Дніпрі трамвай "зажував" ВАЗ.

Львів закупив списані берлінські трамваї