13 січня у Дніпрі водій вантажівки скоїв наїзд на трамвай на перехресті вулиць. В результаті постраждали дві людини.

Цю інформацію кореспондент УНН отримав у прес-секретаря патрульної поліції в Дніпропетровській області Людмили Копиленко.

"Водій "МАЗ" попередньо пояснив, що рухався по вулиці Січових Стрільців у напрямку вулиці Святослава Хороброго, і коли на перехресті загорівся червоний сигнал світлофора, то не спрацювали гальма, і він зіткнувся з трамваєм, який рухався по вулиці Святослава Хороброго", - сказала прес-секретар.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За її інформацією, під час аварії постраждали дві людини. Водій "МАЗ" 1988 року народження від госпіталізації відмовився, а пасажира трамваю, жінку 1954 року народження, госпіталізували в 16 лікарню. Попередній діагноз: "забій нижніх кінцівок, забій м'яких тканин голови і колото-різані рани від скла".

На місці працює слідча група по ДТП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Краматорську сталася аварія. Автомобіль ВАЗ не розминувся з рейсовим автобусом. В результаті зіткнення загинула сім'я з трьох осіб і ще двоє людей госпіталізовано.

Як наголошується, сам водій легковика отримав тілесні ушкодження. У той же час 20 пасажирів рейсового автобуса не постраждали.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпропетровській області патрульні поліцейські здійснили наїзд на чоловіка. Патрульні на службовій машині зупинили автомобіль Mazda, який рухався по вулиці Апостоливская.

Як стверджують копи, чоловік сам кинувся під колеса машини.

У потерпілого діагностували перелом ключиці, він госпитализитрован. Обставини події з'ясовуються.

"Знай.uа" писав, що учасник акції протесту в Бельгії помер в результаті ДТП. На протестуючого "жовтого жилета" наїхала вантажівка. Врятувати чоловіка не вдалося.

Аварія сталася на автомагістралі E25 Льєж-Маастрихт біля міста Візі. Близько 30-ти учасників акції протесту перекрили рух вантажівок на виїзді з міста. Від отриманих травм протестуючий загинув миттєво.