З приходом весни, першого березня, у Львові закриють проїзд приватного транспорту, що їде до залізничного вокзалу. Пов'язано це з тим, що в місті планується велика реконстукция Двірцевої площі.

Зі слів мера міста Андрія Садового, після реконструкції Львів отримає нове дихання. Тому що площа буде максимально комфортною для жителів і з усіма "прибамбасами".

Так, з першого березня цього року розпочнуться ремонтні роботи. Згідно запланованих термінів, закінчаться вони тільки в 2020 році.

Андрій Садовий зазначає, коли люди виходять з вокзалу на площу, їх настрій псується, так як вони очікують чогось дуже крутого від Львова. Тому була і запланувала реконструкція Двірцевої площі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо, що під час проведення ремонтних робіт на першому етапі, буде перекрито практично весь рух. Залишиться невелика частина для проїзду громадського транспорту і таксі. Примітно, що водії приватних авто не зможуть доїхати до залізничного вокзалу Львова.

Вже з першого квітня розпочнеться другий етап робіт. Частину, де знаходиться автовокзал, перекриють. Третій етап розпочнеться з 15 травня. Тоді трамваї не зможуть певний час під'їжджати до вокзалу, тому будуть розвертатися біля депо.

На Двірцевій площі очікується поповнення - алеї, фонтани, зона для приватних авто, зупинки в стилі kiss&ride, підземний паркінг і багато іншого.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий просить про допомогу. Він не може впоратись зі своїм вихованцем і вже не знає, що робити. Виявляється, його пес знищує все на ходу. Українці, ну дайте вже пораду меру Львова.

Як раніше повідомляв Знай.uа, мер Львова Андрій Садовий здивував народ передвиборчими постерами. На них він зображений у вигляді Супермена і не тільки. Виборці запропонували йому називатися не Садо-меном, а Садо-мазо-меном.

Знай.uа писав, Андрій Садовий зрадив весь український народ. Виборці вже не вірять на слово меру, вважаючи, що він нічого не робить. Як проголосують українці на виборах?