У найближчі вихідні, 16-17 березня, в Україні очікується дощова погода зі штормовим вітром. Про це синоптик Наталка Діденко написала в Facebook.

За її словами, в суботу, 16 березня, у більшості областей України очікуються несприятливі кліматичні умови. "Дощі - помірні, вітер західного напрямку - сильний, до штормових значень. Будьте обережні", - попереджає синоптик.

На півдні України дощі почнуться вже під вечір, а на схід в суботу все ще буде сухо і без вітру.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Температура повітря в Україні вночі очікується 0...+4 градуси, завтра вдень +4...+8 градусів, на півдні +7...+12 градусів.

У Києві погода в суботу буде некомфортною. Діденко прогнозує дощі і сильний вітер.

Найближчої ночі в столиці +1...+3 градуси. Вдень 16 березня на тлі дощу і сильного вітру буде холодно, +5...+6 градусів.

За прогнозом синоптика, в неділю дощ закінчиться. А в понеділок сонце прогріє повітря до температури квітня.

Нагадаємо, що народний синоптик Леонід Горбань розповів, чого чекати від погоди в найсвітліше свято в році – на Великдень, 28 квітня. Про це він повідомив українським ЗМІ.

"На Великдень, 28 квітня, буде тепло, сонячно, а стовпчики термометрів піднімуться до 20-21 градуса тепла", — розповів синоптик.

За запевненням народного синоптика, в цьому році квітень буде набагато тепліше, ніж в останні роки. Однак перед самою Пасхою в Україні можливі невеликі опади у вигляді дощів, при цьому температура повітря буде досить високою.

Знай.uа повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.uа повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, за тиждень до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.uа синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимової та весняної погоди.