Державна установа "ПриватБанк" попередила клієнтів щодо послуги "Кредитний ліміт". Розмір надання кредиту через таку популярну серед клієнтів послугу буде приймати сам банк автоматично.

Про це повідомила прес-служба банку у відповідь на заяви клієнтів на офіційному сайті.

Так, клієнтка "ПриватБанку" поскаржилася на те, що спочатку ліміт на картці їй зменшили, а потім й зовсім встановили його нульовим.

"Отримала кредитну картку з лімітом у 800 грн. Потім самостійно підняла 7000, грошима користувалася регулярно і покладала назад без прострочень, навіть встигла скористатися послугою розстрочка все погасив вчасно й ось в один день заходжу, а у мене ліміт варто 6200, думаю 6200 так 6200, але не тут то було вношу залишок боргу по карті й у мене ліміт стає 0. Тепер протягом приблизно 3 місяців не можу ні ліміт встановити, ні кредит взяти вічно відмовляють", - поскаржилася клієнтка банку.

ПриватБанк
ПриватБанк

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Служба підтримки "ПриватБанку" відреагувала на даний відгук. Банк висловив жаль з приводу ситуації, що склалася, а також повідомив при яких умовах банк приймає рішення про підвищення чи пониження "Кредитного ліміту".

"Перепрошуємо за те, що Ви відчули незручності, але змушені Вам повідомити, що рішення про розмір кредитного ліміту приймає кредитний комітет по кожному Клієнту індивідуально і свої рішення він не аргументує. На превеликий жаль, за результатами чергового перерахунку цієї моделі Банк змушений був переглянути своє рішення про розмір Вашого кредитного ліміту", - повідомили в банку.

Нагадаємо, що "ПриватБанк" додав важливу функцію в Приват24.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", "ПриватБанк" загрожує клієнтам по телефону: ставлять себе вище закону.

Також "Знай.ua" писав про те, що до "ПриватБанку" готують колективний позов: ваші дані вже не можуть бути у Путіна.