Через п'ять років анексії кримчани кажуть у соцмережах про події 2014 року.

Мешканці анексованого Криму помітно змінили свою думку про Росію після життя в окупації.

Півострів охоплений протестною акцією. Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповів офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц).

Як стало відомо офіцерові, напередодні чергової річниці псевдореферендума, на якій нібито вирішувалося питання захоплення півострова, в Ялті стали масово з'являтися листівки з написом: "Я відкликаю свій підпис з референдуму".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"В кримських пабліках йшло жваве обговорення даного випадку і негативних коментарів щодо окупаційної влади. Мабуть, холодильник вже перемагає телевізор", — написав офіцер ЗСУ.

Варто відзначити, що з того часу, як російська агресія дотяглася до півострова, минуло цілих п'ять років, протягом яких як українська влада, так і світова громадськість вимагають від Путіна повернути Крим, але поки безрезультатно.

При цьому самі окупанти відчувають себе цілком комфортно і навіть святкують день, коли вони посягнули на цілісність території нашої країни.

18 березня, в окупованому Сімферополі на концерті, приуроченому до п'ятої річниці анексії Криму, планують виступити російський репер Тіматі, група "Любе", Хор Турецького, а також співак Денис Майданов.

Цікаво, що зазначені артисти, за інформацією ЗМІ окупантів "неодноразово бували в Криму і полюбилися кримчанам". Згідно з їх даними, початок концерту заплановано на 17.00, після чого очікується "святковий салют".

Нагадаємо, виповнилося рівно п'ять років з тих пір, як окупанти провели незаконний референдум в українському Криму. Весь світ визнав, що Росія незаконно анексувала півострів, а західні країни і зовсім "нагодували" Путіна санкцій.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жителі тимчасово окупованого Криму та частини Донбасу нарешті зрозуміли, що являє собою "руський мир" і більше не кличуть до себе Путіна.

Також "Знай.uа" писав, скандальний депутат російської Держдуми, лідер ЛДПР Володимир Жириновський запропонував перейменувати анексований в України Крим. Жириновський переконаний, що Росія повинна стати унітарною державою, а всі республіки – областями.