Конфлікт між нашою країною і Російською Федерацією не дає спокою ні уряду України, ні міжнародній громадськості, проте до теперішнього часу заспокоїти недоумкуватих росіян не вдається. Масла у вогонь підлив і Укроборонпром, корупційні схеми якого шокували українців своїм цинізмом і наплювацьким ставленням до своєї Батьківщини. Але в той момент, коли здається, що гірше вже бути не може, уряд нашої країни доводить зворотнє.

Приголомшливий факт. За даними Стокгольмського інституту дослідження проблем миру (SIPRI), 23% українського експорту...

Geplaatst door Serhii Ivanov op Zondag 17 maart 2019

В мережі опублікували приголомшливу статистику експорту виробленої в Україні зброї. Приголомшливий факт - згідно з даними Стокгольмського інституту дослідження проблем світу (SIPRI), 23% українського експорту зброї у 2014-2018 припало на Росію. Більше Україна експортувала лише в Китай. У коментарі запитують: "Цікаво, які шанси на перемогу має держава, оборонку якої обкрадає її керівництво, і яка постачає зброю агресору? Дивний якийсь "геть від Москви".

Зброя

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відразу згадуються гучні скандали, пов'язані зі зв'язками артистів і знаменитостей з країною-агресором, яких поливали брудом у мережі за одну тільки згадку Росії. Адже дійсно – як перемогти супротивника, якого сам же і озброюєш?

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що опубліковані нові подробиці корупційного скандалу в Укроборонпромі. Відомо, що велика частина так званої "листування" на 87 сторінках, яку підопічні Луценка передали навесні 2017 року в НАБУ, стосується розслідувань протиправної діяльності компаній, що належать двом народним депутатам.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Петро Порошенко понервував, коли почув запитання від воїна, який нагадав йому про обіцянку 2017 року. Тоді гарант заявив: "Нікому не дозволю красти в армії. Тим, хто крастиме в армії – руки відрубаю. Це позиція президента. Армія є предметом моєї персональної турботи, одним з наших досягнень за три роки".

Також "Знай.uа" писав, що популярний телеведучий Андрій Пальчевський назвал головного ворога українців, з яким ми стикаємося щодня. Він переконаний, що найбільше українці страждають від так званого "внутрішнього ворога" - олігархічної системи, побудованої на мафіозних схемах мільярдного пограбування держави.