У Києві представники радикальної націоналістичної організації С14 і співробітники Муніципальної варти змусили громадянина Росії вибачитися за викрики в центрі столиці. Там він кричав "Крим - Росія!" та "Я росіянин!".

Відео вибачення чоловіки опублікував в YouTube один з лідерів С14 Сергій Мазур.

Роз'яснювальну бесіду провели на залізничному вокзалі Києва. Винний громадянин назвав активістам своє ім'я, визнав свою помилку і пообіцяв більше публічно не називати Крим територією Росії.

"Я помилився і шкодую про те, що я сказав", - каже чоловік.

Він також озвучив свою нову думку з даного питання, погодившись, що Крим — це Україна. В кінці "кримнашист" навіть назвав роботу С14 і "Муніципальної варти" бездоганною.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зазначимо, що 16 березня 2014 року на території Криму і Севастополя відбувся так званий "референдум" про статус півострова, за результатами якого Росія включила Крим до свого складу. Самопроголошена кримська влада заявила, що 96,77% учасників "референдуму" висловилися за приєднання Криму до РФ. 18 березня 2014 року в Кремлі було підписано так званий "договір" про прийняття до складу РФ Криму і Севастополя.

Нагадаємо, що Євросоюз залишається відданим суверенітету і територіальної цілісності України через п'ять років після незаконної анексії Криму.

Як повідомляв "Знай.ua", кримчани усвідомили помилку через 5 років окупації.

Також "Знай.ua" писав, що Туреччина зробила гучну заяву у річницю анексії Криму. Про це йдеться в заяві Міністерства закордонних справ Туреччини, розміщеній на сайті відомства. А також на сторінці посольства України в Туреччини у Twitter.