За останні 3 роки надходження до Пенсійного фонду зросли у 2 рази.

Про це стало зрозуміло зі слів міністра соціальної політики Андрія Реви.

Андрій Рева
Андрій Рева

За словами міністра, з 2016 року дотації Пенсійного фонду з держбюджету збільшилися на 22 мільярди (з 145 до 167 мільярда гривень), а власні надходження зросли у два рази (з 112 до 230 мільярдів гривень).

Рева не забув розповісти, що за рік кількість українців, що платять податки, збільшилася на 438 тисяч чоловік.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Варто нагадати, що Утеплення будинків та модернізація систем опалення, а також розвиток альтернативної енергетики дозволять знизити вартість жилищно-комунальних послуг.

Цю інформацію повідомляють експерти громадської ініціативи #Команда_Порошенко.

Громадський діяч Федір Губенков на прес-конференції заявив наступне:

"Майже половина газу, який використовують українці, йде на обігрів повітря. Тому треба приділяти більше уваги утеплення будинків і модернізувати системи опалення. Все це допоможе заощадити $3,5 млрд у рік. Однак це вже компетенція органів місцевої влади. Президент Петро Порошенко тримає це питання на контролі".

Ще ми писали про те, що За рік одна з улюблених страв українців подорожчала і навіть перестрибнула через інфляцію.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

"Вона приготувала йому олів'є, котлети по-київськи, плов і вареники з м’м'ясом. На що тільки не йдуть жінки, щоб не варити борщ" Жарт жартом, а хто ж відмовиться від вареників? . Їх вартість за рік зросла на 12%, що вище інфляції", - пише Дорошенко.

Нагадаємо, Українців втягнули в мільярдні борги: віддамо з зарплати і пенсії

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Пенсійна реформа призведе до катастрофічних наслідків: за "покращення" заплатять всі

Також Знай.ua" писав про те, що Експерт пояснив, як отримати податкову соцпільгу: докладна інструкція