У Рівному мати зарізала власну новонароджену дитину.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

"Учора, 17 березня, близько 17 години надійшло повідомлення лікарів швидкої медичної допомоги, що на вулиці Вербова обласного центру вони констатували смерть дитини віком близько місяця", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що 21-річна жінка захворіла у листопаді минулого року гострим герпетичним менінгоенцефалітом. Після хвороби у жінки виникли психологічні розлади, вона проходила відповідне лікування. Однак у січні цього року у дівчини стався рецидив.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

У Рівному вона проживала у квартирі свого співмешканця та батька дитини разом із його матір'ю. Жінка народила дитину 15 лютого в Івано-Франківську. Там же вона проходила лікування у психоневрологічній лікарні. З медичного закладу її виписали 3 березня.

У день, коли сталося вбивство, батько дитини вийшов з помешкання. 26-річний чоловік виніс сміття та взяв у підвалі продукти. А коли повернувся, виявив закривавлене тіло дитини. Він відразу викликав швидку.

Медикам залишалося лише констатувати смерть немовляти. Дитина померла в результаті удару ножем у шию. Поліцейським, які приїхали на місце події, жінка не могла адекватно пояснити, що сталося і чому так вчинила, та не змогла навіть пригадати, що робила впродовж дня.

Правоохоронці встановили, що 21-річна жінка, яка вбила дитину, родом із Запоріжжя. У Рівне вона приїхала здобувати вищу освіту.

Жінку затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом умисного вбивства малолітньої дитини слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення жінці про підозру та обрання запобіжного заходу. У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії, зокрема і щодо призначення психіатричної експертизи підозрюваній.

Нагадаємо, що малолітні нелюди закатували героя: кинули у лісосмузі, немов сміття.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", на Харківщині відбувся кричущий злочин. Правоохоронні органи затримали 4 осіб, серед яких 2 неповнолітніх, за підозрою у вбивстві військовослужбовця.

Також "Знай.ua" писав про те, що моторошні незрозумілі крики налякали дівчину.