На Харківщині відбувся кричущий злочин. Правоохоронні органи затримали 4 осіб, серед яких 2 неповнолітніх, за підозрою у вбивстві військовослужбовця.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Раніше, 16 березня, в лісосмузі виявили труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. Тіло знаходилося приблизно в 1 км від території військової частини міста Чугуїв.

Убитим виявився військовослужбовець 26 років.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Чугуївського відділу поліції викрили групу осіб, причетних до злочину. Ними виявилися 15, 16 і 18-річні місцеві хлопці і 22-річна мешканка Харкова", - повідомили в поліції.

Дана компанія 13 березня перебувала в Чугуєві. Правоохоронним органам вдалося встановити, що близько 23:00 на території автовокзалу вони зустріли чоловіка, разом з яким пішли в під'їзд 9-поверхового будинку розпивати спиртні напої.

"Під час вживання алкоголю дівчина розповіла молодим людям, що 26-річний чоловік, нібито, її зґвалтував", - відзначили в поліції.

Крім цього, дівчина розповіла хлопцям про те, що військовий має банківську карту з великою кількістю грошей на неї. За винагороду вона запропонувала хлопцям вбити його.

"Хлопці запропонували чоловікові піти з ними в ліс, де жорстоко вбили його. Зловмисники завдали потерпілому кілька ударів ножем по голові, кінцівках і тулубі. Після того, як постраждалий втратив свідомість, хлопці забрали його одяг та інші речі, спалили і покинули місце злочину", - зазначили у відомстві.

Після жорстокого вбивства хлопці прийшли до "замовниці" і відзвітували про зроблене. Як доказ вони надали їй відео.

За фактом злочину правоохоронці відкрили кримінальне провадження п. п. 6, 11, 12, ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, терорист з Нової Зеландії заговорив про Україну. Через згадки терористами України на сьогоднішньому джума-намаз парафіяни були надзвичайно стурбовані

Як повідомляв Знай. ua, мати холоднокровно зарізала єдиної дитини. У Рівному жінка зарізала власну дочку.

Знай. ua писав, що моторошна трагедія змусила Україну здригнутися. У передсмертній записці було сказано про те, що дівчина сильно страждала від деяких речей.