Всесвітній день соціальної роботи

Цей день відзначають кожен третій вівторок в березні, а ініціаторам стали Міжнародна Федерація соціальних працівників та Міжнародна Асоціація шкіл соціальної праці. Цю ініціативу підтримали також Міжнародна Рада по соцзабезпеченню, державні та недержавні організації більше 90 країн світу. В різних установах соціальної роботи проводять різні заходи, круглі столи місцевого і національного рівня, конференції, концерти і семінари. Успіхи деяких працівників окремо відзначають, організації і структури цієї сфери обмінюються досвідом між собою.

Міжнародний день клієнта

Ця дата ще не встигла обрости традиціями, тому що свято почали відзначати тільки в 2010 році. День відзначають виробники товарів та послуг різних сфер, а мета дня – залучити нових клієнтів і заохотити постійних. Сьогодні можна висловити вдячність споживачам, власники бізнесу проводять різноманітні акції та заходи, влаштовують періоди знижок, дарують невеликі подарунки.

Православні свята:

  • День пам'яті 42 мучеників у Аммореї.
  • Вшанування ікон Божої Матері "Ченстоховська", "Шестоковська", "Благодатне Небо".
  • Знайдення Чесного Хреста і цвяхів святою царицею Оленою в Єрусалимі.
  • Триває Великий піст.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Константінови круги

Костянтин — один з 42 мучеників, пам'ять яких відзначається в цей день. Наші предки в цей день спеціально витоптували сніг навколо криниці, щоб у неї не потрапляла брудна вода. Вони просто намотували кола навколо колодязя, але першим повинен був піти іменинник з ім'ям Костянтин. Це було важливо ще й тому, що криниці вважали проходом в інший світ.

Іменини в цей день

Аркадій, Олена, Костянтин, Максим, Марфа, Федір, Юліан

Знай.ua повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.ua повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, за тиждень до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.ua синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодою.

Народні прикмети на 19 березня