У п'ятницю, 15 березня, в залі бібліотеки-філії №2 відкрилася виставка арт-терапії дітей з обмеженими можливостями "Вільні крила".

Цього вечора дев'ять талановитих маленьких художників з такими тяжкими діагнозами, як рак, ДЦП, дислексія та інші серйозні поразки життєвоважливих органів, показали свої творчі здобутки за два роки рефлексії.

"Наші талановиті художники знають не з чуток: їх творчість здатна сказати більше, ніж просто слова, – каже художниця Ірина Чайка, яка є керівником керівник проекту "Вільні крила"

Всі бажаючі могли придбати картини і зробити благодійний внесок для лікування, а також для придбання творчих матеріалів.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Діти були в захваті від нових полотен і фарб, а також сердечно подякували всім небайдужим.

Виставка буде проходити в березні-квітні 2019 року по адресою: проспект Центральний, 9

Варто нагадати, що У ці вихідні вийшов четвертий випуск шоу «Дивовижні люди»

В незвичайному проекті за перемогу змагаються українці, у яких є унікальні розумові здібності.

В четвертому епізоді виграв хлопчик, який вміє розрізняти різні опери без звуку.

12-річний Олег Олівко напам'ять вивчив більше сотні оперних творів і здатний розрізнити їх без звуку – він розрізняє їх по руху губ.

Неймовірно, але раніше хлопчик говорив з працею: слова, які він виголошував, розрізняла і розуміла тільки мама. Намагаючись допомогти синові, вона відправила його займатися музикою. І хлопчикові допомогло: Олег став розбірливо говорити і відкрив в собі унікальну здатність.

Нагадаємо, В українському садку сталося страшне: дітей масово госпіталізували медики роблять все можливе

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Комаровський дозволив робити дітям те, що забороняють бабусі: нічого страшного

Також Знай.ua" писав про те, що Українкам відкрили головний секрет щастя: мільйони жінок руйнують своє життя, навіть не помічаючи - час зупинитися