Український актор Роман Ясиновський, відомий за роллю у фільмі "Кіборги", поділився несподіваними роздумами на тему "спортивного майбутнього" студії Квартал 95 на чолі із Володимиром Зеленським.

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Після програшу київського Динамо на своєму полі з рахунком 5: 0 стало зрозуміло, що нам потрібен новий капітан команди. Хоча, чому тільки капітан? Нам потрібна нова команда. І такі хлопці є. Це команда "95-го кварталу" в повному складі. А тепер я Вам розповім, чому у них повинно вийти. Це - нові обличчя в футболі, ще не стомлені високими гонорарами, ноги ще не натерті бутсами, а це значить, що вони будуть бачити футбол по-новому і грати на результат, а не за гроші", - пише Ясиновський.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Актор агрументував свої фантазії професіоналізмом та неймовірним рівнем працелюбності кварталівців на чолі із незмінним лідером Володимиром Зеленським.

"Якщо гравцями стануть хлопці з "95-го кварталу", то команда зможе відмовитися від тренера. Навіщо тренер, якщо кожен житель України зможе взяти участь в написанні стратегії гри команди на кожну гру? І нехай говорять скептики: "вони ж не професіонали, вони ніколи не грали в футбол", а капітан команди, яким по праву стане Володимир Зеленський відповість: "Так, ми не професіонали, але кожен з нас в дитинстві грав у футбол, і ми , прості люди, точно знаємо як грати в футбол. Ми ніколи у дворі не програвали з рахунком 5: 0, хоча проти нас грали хлопці з написами на футболках не тільки "Челсі", але і "Реал", і "Барселона", врешті-решт, якщо потрібно буде виграти у "Челсі", у "Барселони", та хоч у самого "Реала", то я їм скажу прямо в обличчя: "Не допустіть зі свого боку навіть натяку на перемогу у команди Динамо Київ. Якщо хочете, я можу вас благати на колінах. Але не ганьбіть ласка, нашу команду", - резюмував актор.

Нагадаємо, лідер студії Квартал 95 та кандидат у президенти Володимир Зеленський здивував українців несподіваною заявою щодо політичних амбіцій фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Як повідомляв раніше Знай.ua, знаменитий актор та кандидат у президенти України Володимир Зеленський вилаявся у бік Олени Кравець.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський заявив, що був готовий підтримати лідера групи Океан Ельзи Святослава Вакарчука у разі його висунення на посаду президента.