Кандидат в президенти України Володимир Зеленський заявив, що був готовий підтримати лідера групи Океан Ельзи Святослава Вакарчука у разі його висунення на посаду президента.

Про це Зеленський заявив 18 березня на зустрічі з представниками бізнес-асоціацій.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Я і ще один музикант (Вакарчук), всі ми продемонстрували бажання щось зробити, піти в політику. Якби Слава був (кандидатом - Ред.), я б поступився йому. Будь ласка, якщо ти віриш, якщо відчуваєш в собі сили, тобі не слабо - давай, ми підтримаємо рейтингами, людьми, ідеями", - цитують Зеленського УН.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У січні Вакарчук заявив, що не братиме участі в президентських виборах 2019 року.

За його словами, "в джинсах" він може зробити більше для країни, ніж "у краватці".

Протягом тривалого часу у Вакарчука як у потенційного кандидата на пост в президенти був досить високий рейтинг. Однак він ухилявся від прямої відповіді на питання про участь у виборах.

Раніше ми писали, що політична партія відомого українського коміка, кандидата в президенти Володимира Зеленського "Слуга народу" очолила рейтинг політичних сил, за які українці готові віддати свій голос на парламентських виборах.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, з посиланням на соціальні опитування різних українських моніторингових груп.

Так, за інформацією журналістів, серед тих, хто визначився з вибором і має намір голосувати, партія "Слуга народу" отримала 26,4% підтримки. Рейтинг ВО "Батьківщина" склав 18,2%, "БПП "Солідарність" готові підтримати 12,7%, "Опозиційну платформу – "За життя" – 12,7%, "Громадянську позицію" Анатолія Гриценка – 11%, Радикальну партію – 6,4%, партія "Опозиційний блок користується підтримкою 4,2% опитаних.

Також раніше ми писали, що беззмінний лідер студії "Квартал 95" і кандидат в президенти Володимир Зеленський зізнався в тому, що розмовляв з президентом України Петром Порошенком. За словами коміка, гарант пропонував Володимиру місце в партії.

Нагадаємо, Зеленського обливають брудом перед виборами: українці стали горою.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський знайшов гроші на зарплати: декого гарненько "витряхнуть".

Знай.uа писав, Зеленському вдалося неможливе: успіх слуги народу показали в цифрах.