Дізнайтеся, коли у квітні очікуються найпотужніші магнітні бурі, і яка обстановка буде на Великдень.

Як повідомляють вчені, порівняно з березнем, сонячна активність в квітні буде досить низькою. Однак, метеозалежним варто побоюватися декількох несприятливих днів в середині місяця. Є і приємні новини: у головне свято всіх християн, Великдень, не очікується магнітних бур, тому українці зможуть провести його в спокої.

16, 22 і 25 квітня очікуються невеликі магнітні коливання.

12, 23 і 24 квітня очікуються дуже сильні магнітні бурі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як захистити себе від впливу магнітних бур

Під час магнітних бурь багато хто відчуває нездужання, з'являється втома, погіршується настрій і болить голова. Метеозалежні люди відчувають на своєму організмі навіть невеликі сплески сонячної активності.

Деякі люди вкрай гостро реагують на магнітні бурі. У них порушується робота серця, можуть ломити суглоби і загострюватися хронічні захворювання. Часто "скаче" тиск, з'являється занепокоєння і страх.

Щоб уникнути негативно впливу сонця медики рекомендують у дні магнітних бур більше відпочивати і виключити стресові фактори. Не варто перевантажувати себе фізичною працею або тренуваннями. Дотримуйтеся правильного харчування і водного режиму, здійснюйте піші прогулянки на свіжому повітрі. Під час магнітних бурь краще відмовитися від далеких поїздок, особливо в літаку.

Нагадаємо, що категорично не можна освячувати в церкві на Великдень 2019.

Раніше Знай.uа повідомляв, юристи розповіли, чи варто переживати за робоче місце в разі хвороби. Експерти визначили, коли варто скористатися лікарняними і пропустити роботу по хворобі.

Також Знай.uа писав, з яскравим весняним потеплінням українці почали все частіше думати про початок "сільськогосподарського сезону". Однак не варто дуже поспішати з посадкою різних культур і пора звернутися до народних прикмет.