Міністерство культури внесло до списку людей, які загрожують Україні небезпекою, відому російську ведучу Катерину Варнаву.

Про це ясно з інформації на сайті Мінкультури.

Варнаву внесли в список 21 березня.

Її фільми і передачі тепер під забороною.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсіонерам "дозволили" не платити за доставку газу: деталі важливої ​​заяви Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На даний момент у списку знаходяться 148 осіб.

Варто нагадати, що Померла російська співачка Юлія Началова відвідувала з концертами окуповані проросійськими бойовиками Донецьк і Луганськ. Так, відомо про виступи виконавиці на Донбасі влітку 2018 року.

Юлія Началова померла 16 березня у віці 38 років в Москві. Артистки не стало після її боротьби з низкою хвороб та ускладнень від них. Точну причину смерті Началової поки ніхто не оголошував. Однак це може бути гостра серцева недостатність, набряк мозку і відмова внутрішніх органів, які виникли через ускладнення подагри (відкладення в різних тканинах організму кристалів сечової кислоти).

Началова співала на концерті до дня захисту дітей в окупованому Донецьку 2 червня 2018 року. Крім неї, виступали російська група "Прем'єр-міністр" і екс-солістка групи "Тату" Олена Катіна.

Началова тоді розповідала, що в окупованому Донецьку особлива атмосфера.

"Можу сказати вашому місту багато компліментів. Воно чудове! У вас дуже багато позитивних і добрих людей. Отримую колосальне задоволення, перебуваючи в Донецьку", – заявляла російська виконавиця.

За свої виступи на окупованих територіях Началова потрапила в базу українського сайту "Миротворець". Там її обвинувачують у свідомому порушенні державного кордону України з метою проникнення на окуповану російсько-терористичними бандформуваннями територію на Донбасі, співпраця з проросійськими терористичними організаціями і участь у пропагандистських заходах Росії.

Нагадаємо, Забута Альона Апіна спробувала вислужитися перед Путіним: Крим наш, і, звичайно, не наш

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Скандальний дует ANNA MARIA запросили в Крим: тут вам завжди раді

Також Знай.ua" писав про те, що Насті Івлєєвій заборонили в'їзд в Україну: зірка "Орла і Решки" відповіла за Крим