Фото українця Сергія Рістенка відзначили на міжнародному конкурсі SkyPixel Aerial Photography & Video Contest 2018. Фотографію визнали однією з кращих у категорії "Приз глядацьких симпатій".

Своїм досягненням Сергій Рістренко поділився на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Breaking news друзі, мій знімок потрапив у призери skypixel "кращі знімки 2018-го року". У категорії "вибір народу" !!!йухууу!!!!" - поділився враженнями фотограф.

Breaking news друзья,мой снимок попал в призеры skypixel"лучшие снимки 2018-го года".В категории"выбор народа"!!!йухууу!!!!

Geplaatst door Sergey Ristenko op Donderdag 21 maart 2019

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Конкурс SkyPixel Aerial Photography & Video Contest - це один з найвідоміших конкурсів аерофотозйомки та аеровідеозйомки у світі.

На фотографії Рістенка зображений відомий столичний монумент "Батьківщина-мати" з висоти пташиного польоту. Монумент таємничо оповитий туманом рожево-лілового кольору.

Сергій Рістенко народився та мешкає у Києві. Фотографувати він почав ще у шкільному віці. З 2012 року захопився створенням мобільної фотографії. З того часу фотографує на свій смарт-фон.

Гран-прі міжнародного конкурсу фотографії SkyPixel Aerial Photography & Video Contest 2018 отримав німецький фотограф Дерік Баумгартнер, який зобразив Мон-Сен-Мішель – острів-фортеця в Нормандії, що користується великою популярністю серед туристів.

Кращою в категорії відео виявилася робота австралійця Аіна Раадіка, який у своєму ролику зібрав улюблені моменти подорожей з Нової Зеландії, Японії та рідної Австралії.

Нагадаємо, що спортсмени національної збірної України з успіхом стартували на континентальній першості зі стрільби з пневматичної зброї, що триває у хорватському місті Осієк.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві нагородили кращого GR-спеціаліста року.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва влаштувала грандіозний розіграш: як отримати автомобіль.