Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове відео, на якому позує в стильному образі. Для яскравої зйомки Надя Дорофєєва одягла білу водолазку, поверх якої наділа бежеву сорочку, а зверху накинула куртку кольору хакі. На ній також вузькі сині джинси і масивні білі кросівки. Волосся співачки зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж.

Це відео було знято в автомобілі, в ролику Надя Дорофєєва розповідає про свій розіграш, його умови і головний приз. Як виявилося, все просто – потрібно підписатися на сторінки всіх спонсорів, а таких аж 99. Ім'я переможця буде оголошено восьмого березня, а головним призом стане автомобіль Аudi А3. "Вже 8 березня хтось з вас забере цю крутишку Аudi А3. Всі умови на @audi_ot_nadi", - написала Дорофєєва в підписі до відео.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове відео. Фанати засипають Надю компліментами за її стильний образ, а деякі кинулися брати участь у розіграші. "Звичайно буде круто отримати такий подарунок, автомобіль зараз дороге задоволення!", "Надюша, обожнюю тебе, ти найкрутіша у всьому світі, у тебе такий голос прекрасний як у ангела", "Ця ваша машина?", "Я теж хочу цю машину", "Надя – крутишка, найкраща у світі, яку я бачила", "Приємно отримати машину від такої дівчини", - пишуть у коментарях до відео.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.