Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям. Вона вже була блондинкою, з короткими стрижками і довгим волоссям, з завивкою, тепер знову повернулася до світлого волосся, принаймні, на фото. Але шанувальники відзначили модний лук Наді, в якому вона з'явилася на показі в рамках українського Тижня моди.

На фотографії, яка з'явилася в записі Наді Дорофєєвої, вона постала на огляд публіки в стильному образі, а також розповіла, що відвідала показ нової колекції від бренду FrolovHeart. Для виходу в світ Надя Дорофєєва наділа двоколірний довгий кардиган з поясом, під яким виглядає жовта водолазка. Схоже, Надя в чорних шортах поверх темних колготок, але їх майже не видно. На ногах співачки жовті черевики в тон водолазці.

Надя сфотографована в повний зріст, вона не дивиться в камеру, але мило посміхається. Її світле злегка кучеряве волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Дорофєєва написала: "Побачили сьогодні нову колекцію @frolovheart! Красотища! #ufw2019". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Красуня", "Така худа", "Класна така", "Надя, ти прекрасна", "Модель! Зірка! Стиль! Краса", "Дуже стильно і красиво", "Боже, як соковито й гарно, люблю", "Стильна", "Краса наша Надя", "Просто вогонь. Тобі всі луки, всі образи личать!", "Посмішка на мільйон", "Надюша, ти неповторна, найкрасивіша на планеті", "Така красуня", "Надя, ти дуже стильно одягаєшся", - пишуть в коментарях до фото Дорофєєвої.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.