У четвер, 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус на великій швидкості переїхав людей, які переходили на пішохідному переході. Одну з постраждалих він протягнув кілька метрів по дорозі. На третю добу після аварії до найважчої постраждалої впустили чоловіка.

Про це повідомляє ТСН.

Потерпіла у моторошній аварії Аліна Безсонна досі не прийшла до тями, її стан стабільно тяжкий. Її під'єднали до апарату штучної вентиляції легень.

"Це травма голови, черепа, головного мозку, забій головного мозку, забій легенів і перелом тазу. Вона перебувала у важкому стані, і зараз вона у відділенні реанімації на штучній вентиляції легень", - розповів завідувач відділення реанімації клінічної лікарні швидкої допомоги Ігор Малиш.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Аліну найдовше тягнуло під маршруткою, а її родичі досі не знайшли сили подивитися відео з місця аварії. Батько 35-річної Аліни спочатку навіть не повірив, що з донькою сталася біда. У понеділок родина потерпілої збирається йти до "Київпастрансу" і вимагати допомоги.

Аліна Безсонна до аварії працювала в ІТ-відділі банку та була єдиною годувальницею в родині. Чоловік Олександр доглядає двох синів – 3-річного Якова та 11-річного Данила. У старшого хлопчика аутизм і заради його лікування та розвитку родина переїхала в Київ із Білгорода-Дністровського.

Окрім Аліни, в аварії постраждали ще дві жінки. Дві потерпілі сестри Марина та Юлія в стабільному стані в 17-й клінічній лікарні.

Зазначимо, що поліція вже затримала водія, який збив трьох жінок на пішохідному переході в столиці. За попередньою інформацією, на час ДТП він був тверезим. Сам водій заявив, що в транспортного засобу просто відмовили гальма.

Нагадаємо, що 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 скоїв наїзд на пішоходів, які переходили дорогу.

Як повідомляв портал Знай.ua, бидло-маршрутники заплатять за хамство: збільшені в 18 разів штрафи навчать людяності.

Також Знай.ua писав, у Запоріжжі маршрутка перекинулася після зіткнення з Hummer