Дуже часто різні мережі магазинів не дуже чемно поводяться з клієнтами, забуваючи, що вони - їх основне джерело доходу. Розборки з менеджерами магазинів виходять на різні рівні, доходячи до великих скандалів. В один з таких вляпався магазин із мережі Comfy в Одесі, про що повідомляє спільнота "Чорний список Одеса" в соціальній мережі Facebook.

Ирина Горбачева 8 марта в 07:37 · доброе всем утро,хочу рассказать о наболевшем-никогда не жаловалась-просто...

Geplaatst door Ирина Горбачева op Woensdag 20 maart 2019

Покупець Ірина повідомляє, що придбала товар у магазині, який виявився несправним. Після дзвінка на "гарячу лінію", в ході якого її благополучно "послали в сервісний центр", вона все-таки домоглась, щоб до неї прийшов майстер.

" ...Майстер підтверджує що це виробничий брак. Ремонту підлягає, але немає деталей і чекати потрібно до 2-ох місяців!! Дзвоню в магазин, так і так,ияк же закон з прав споживачів? По заміні браку або повернення коштів? У відповідь відмова-плита у вас вдома, ви напевно нею користувалися, звертайтеся в сервіс нехай ремонтують,ми нічого змінювати не будемо. Прошу зауважити, що все це було протягом двох тижнів (за законом всі терміни мною не порушено) в результаті - стоїть неробоча плита: ні ремонту, ні заміни, ні грошей - замість чаю корвалол..." - пише відвідувачка магазину.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

В коментарях люди підтримують українку:

"Цікаво, а що означає не вводився в експлуатацію? перевіряти плиту що треба тоді в магазині?? Це ж маячня якась, значить треба брати тісто, перед тим як купувати плиту, і пекти в духовці тільки в магазині. Так виходить можна все перевірити?..", "Комфі виходить шахраї! Такий товар повинні обміняти або повернути гроші!", "Магазин відстій", "Магазин Комфі відстійний. У нас з телефоном проблеми були. Поломку так і не усунули. Більше в цьому магазині нічого брати не буду.", "Комфі завжди цим славився, якість на нулі!", "Комфі відстій ,шахраї ,давно туди ні ногою..нормальна людина там нічого купувати не стане!"

Нагадаємо, що складено антирейтинг популярних інтернет-магазинів.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що навколо Приватбанку люто прогриміло: кошти таємно списуються