Відомий український журналіст Дмитро Гордон став став гостем в новому випуску шоу "Вечірній Квартал".

Відповідний номер з'явився у новому випуску гумористичного шоу.

Наразі вже відомо, що випуск вийшов в ефір у суботу, 23 березня. У ньому глядачі могли помітити пародію на відомий проект жорналіста, "В гостях у Дмитра Гордона".

Автора програми – Дмитро Гордона – спародіював артист "Кварталу" Євген Кошовий.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У прес-службі студії "Квартал 95" привели уривок з нового номера:

"- Скажіть, Дмитре: а вам ніколи не доводилося брати інтерв’ю у Євгена Кошового? – Доводилося. Хоча доречніше буде сказати “довелося”. Одного разу Євген став гостем моєї програми після того, як я абсолютно випадково відповів на його дзвінок. – А ви знаєте, що Євген Кошовий – кращий друг Володимира Зеленського? – Я вас благаю. Після 31 березня кожен другий буде кращим другом Зеленського … А взагалі, про Кошового я хочу сказати: розмовляти навчився – і слава богу! Його навіть можна назвати ерудитом, якби він сам знав значення цього слова".

Раніше ми ми писали, що відомий український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів, як буде розв'язувати головну проблему України — війну з Росією. Зеленський вважає, що проблему окупації Донбасу потрібно вирішувати дипломатичним способом.

"Найскладніша історія — війна внутрішня, тобто корупція і війна зовнішня — на Донбасі. Я не бачу іншого шляху, як дипломатичного вирішення питання. На кону життя людей, вони не повинні ні вмирати, ні тікати з України. Так, у нас є Мінські домовленості, які не працюють. Потрібно робити новий формат, потрібні переговори з Росією, Звичайно ж зі спостерігачами — США або ЄС. Необхідно домовитися з Росією, щоб ввести миротворців на лінію перетину, а потім далі, вглиб, в маленькі міста Донецької та Луганської області", - розповів він.

Нагадаємо, Кошовий влаштував Зеленському сцену ревнощів через Вакарчука.

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець з жіночим Кварталом збудили мережу пікантними фото.

Також "Знай.ua" писав, що дружина Зеленського зізналася, що думає про президентство чоловіка.

Порошенко знищив Україну, а не Путін - Ківа