Красуня і незмінний секс-символ гумористичного проекту "Квартал 95" Олена Кравець здивувала мережу чуттєвими кадрами з колегами. На своїй сторінці у соцмережі Instagram Кравець похвалилася фотографіями в чорно-білих тонах, де не тільки її портрет, але і фото інших учасниць проекту "Жіночий Квартал". Під фото артистка поділилася враженнями про те, як це - гастролювати з жіночим колективом.

"Коли ти на гастролі з "Жіночим Кварталом", відчуття зовсім інші. Багато жіночої енергії, розмов про важливе, іронії і брудних дівочих жартів", - написала Кравець.

Фолловери залишилися в захваті: "Дуже красиві😻😻😻", "Відмінні фото 👏 ! Напевно про таке фотографа , коли співала Пугачова ! Дівчатка - ви прекрасні !💋", "Як оригінально підкреслили жіночу самобутність ... і в тіні і в променях - сяє кожна по-своєму 😉", "Дуже жіночно і елегантно🌟❤️💥", "Всі дівчата приголомшливі! 💝".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Студія "Квартал 95" привітала жінок з 8 березня на офіційній сторінці студії в соціальній мережі Facebook і на каналі YouTube.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім того, ми писали про невихованого Зеленського, який не втримався і вилаявся в бік Олени Кравець: "Ну бл**ь!". Інцидент стався під час зйомок "Слуги Народу - 2". "Ну, б**, Лена, заспокойся! Тихо", - сказав Зеленський за кадром після того як актриса в черговий раз не змогла сказати свій текст. Після цього Олена Кравець в черговий раз намагалася взяти себе в руки і продовжити зйомки далі.

Варто відзначити, що відео з'явилося в мережі з підписом про серйозні зйомках, серйозного серіалу.

На опублікованих кадрах видно, що Олена Кравець через сміх не могла нормально сказати свій текст під час зйомки епізоду. Однак в один з моментів Зеленський не витримав і попросив актрису взяти себе в руки підкріпивши це матюком.

Дивіться: Дмитро Гордон про Зеленском