Наташа Корольова розсердила своїх фанатів несподіваним вчинком

Наташа Корольова

Відома співачка Наташа Корольова взяла в облогу своїх підписчиків в соціальній мережі Instagram, які звинуватили її в "танцях на кістках", співачки Юлії Началової. Шанувальникам зовсім не сподобалося відео, яке виклала Корольова, з презентацією нової пісні "Кандидат". На ньому вони з подругами в машині співають цю пісню вночі того дня, коли ховали Началову. До речі, на похорон Корольова прийти не змогла.

Синоптики розповіли, якою буде погода у кінці місяця

Прогноз погоди

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Вже в понеділок, 25 березня масштабні дощі заллють практично всю територію України, в деяких можливий навіть мокрий сніг. У вівторок, 26 березня дощі скрізь, крім східних і південних областей. На заході похолоднішає до 6-8 градусів тепла вдень, на сході, навпаки, потеплішає до 9-12 градусів. Середа, 27 березня в Україні ощнаменується сухою і сонячною погодою. Правда, великого тепла сонце не принесе. Так, у західних областях вдень так само від 6 до 8 градусів вище нуля.

Наряд Каменських в черговий раз став причиною гарячих дискусій в мережі

Настя Каменських

Як видно на знімках, на світський захід епатажна співачка прийшла в провокативному вбранні. Настя одягла відверте сріблясте плаття, яке оголює спину, і під яким не видно білизни. А поверх нього Каменських накинула об'ємну хутряну шубку ніжного персикового кольору. Пишні кучері артистки розпущені і покладені на одне плече, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж.

Асмус опублікувала в мережі зворушливе фото з дочкою

Христина Асмус

Фанати запідозрили її за незвичайною справою завдяки нічим непримітній публікації, де зображена донька, що стоїть на пірсі. Асмус підписала знімок «Чекаємо Грея». Шанувальники не тільки змогли вловити зв'язок з «Червоними вітрилами», але і помітили, що актриса, втікши від чоловіка, мала на увазі надію на зустріч з реальним чоловіком, якого дівчина підшукує в пару для себе.

Олена Кравець порадувала фанатів знімком своєї дочки

Олена Кравець

Олена Кравець не часто показує свою 16-річну доньку Машу публіці, але дівчина сама активно веде сторінку в Instagram, яку регулярно поповнює новими фото з її подорожей. При цьому користувачі мережі називають її справжньою красунею і вважають, що дівчина – копія своєї зіркової мами. Судячи з недавніх публікацій, дівчина відвідала Відень, при цьому Олена називає свою дочку Мішечок.