Влада в Україні завжди купається в розкоші, а звичайним людям дістаються лише крихти, і то, якщо дістаються. Українці в соціальних мережах поділилися фотографіями, які показують, що бідність і багатство йдуть завжди поруч.

"Незважаючи на сусідство з урядовим кварталом, весь житловий сектор Рибальський - готова декорація для постапокаліптичного блокбастера. Вулиця Електриків, Рибальський острів, Київ. Звідси в президентську резиденцію на Банковій максимум десять хвилин їзди на авто (без пробок). Зграї бродячих собак, гори сміття, бруд, знесені заводські споруди, порожні будівлі - ось лише деякі ознаки розрухи, що настала..." - повідомляється в пості.

Автор акцентує, що з усіх благ цивілізації тут є лише відділення пошти, гастроном, перукарня і кілька пивних ларьків. І все це знаходиться в такому жахливому стані, що не те що зайти - дивитися на них страшно. 80% кімнат тут орендують і, незважаючи на жахливі умови, ніхто менше 2000 грн за кімнату не візьме.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"...Кажуть, в минулому тут було куди веселіше і спокійніше. Все змінилося з початком будівництва Подільського мостового переходу з шосе і естакадою для метро. В останні роки вони застигли пам'ятником нездійснених надій і спочивають на заритих у землю бюджетних мільйонах..."

Люди в коментарях діляться своїми думками на цей рахунок:
"Сумно, жахливо", "Як тебе не любити, Києве мій?", "Вибачте? А де живе Зеленський - в "маєтку", а де живе Тимошенко - у "Конча-Заспі" продовжувати довго...", "Ну ви тут пишете це все, як це вам не подобається, а чого тоді всі мовчать? Вийдіть, виставте ту скотину!"

Варто відзначити, що спочатку Рибальський острів зпланувався як певний Манхеттен в Києві і там навіть з'явився будівельний паркан з зображенням хмарочоса «Вічне сяйво», спорудження якого так і не почалося, а подоба Нью-Йорка успішно провалилася.

Нещодавно повідомлялося, що на Рибальському острові знову почнуть будівництво. На цей раз - нового житлового масиву та торгово-офісного центру.

Нагадаємо, що багатостраждальний Кримський міст будуть зміцнювати поїздами: стартап, який змусив реготати.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що Шулявський міст відправили на "лікування": киянам показали безпечну схему обходу.