Величезний чорний стовп диму огорнув столицю РФ. Масштабну пожежу видно з усіх кінців підмосковного Чехова. Там загорілись склади з пальним.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Відомо, що пожежа сталася На території колишньої ферми сталося загоряння ангара з ПММ. Пожежа почалася приблизно о 10 ранку в селі Сергеєво, розташованої в Чеховському районі.

За даними пожежників, приблизна площа, яку огорнув вогонь, 2,5 тисячі м².

пожежа під Москвою

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Займання виникло в понеділок о 10:03 мск в селі Сергеево в Чеховському районі на території колишньої ферми. Всередині палаючого ангара знаходяться ємності з ПММ", – повідомили в прес-службі МНС по Московській області.

Будівлю повністю охоплено вогнем. Площа пожежі становить 2,4 тис. кв. м. Також існує загроза поширення вогню на сусідній ангар. На місці працюють пожежні підрозділи. Інформації про постраждалих немає.

фото з місця подій

У мережі очевидці діляться відео з місця пожежі.

Нагадаємо, у Києві один за одним горять магазини Roshen. Після загоряння у фірмовому магазину на Оболоні спалахнула ще й торгова точка на Дарниці біля Ленінградської площі.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Китаї завод злетів у повітря. Врезультаті вибузу на хімічному підприємстві 47 людей загинули, ще понад 640 осіб отримали різні травми та сильні опіки.

Також Знай.ua писав про те, що в Малі стався інцидент, повний нелюдяності і жорстокості. Здавалося, часи варварських набігів на села давно минули, проте невідомі увірвалися в населені пункти Огассагу і Велінгара, вбили 110 пастухів та спалили ціле селище.