В Малі стався інцидент, повний нелюдяності і жорстокості. Здавалося, часи варварських набігів на села давно минули, проте невідомі увірвалися в населені пункти Огассагу і Велінгара, вбили 110 пастухів і знищили село. Про це пише Reuters.

Як розповів мер малійського міста Банкас, біля якого сталося нещастя, Мулая Гуїндо, невідомі, одягнені як мисливці донзо, здійснили збройний напад на пастухів.

"Село Огассагу повністю зруйновано", розповів Гуїндо. Міський голова додав, що зараз на територіях знаходять тіла загиблих, яких близько 110 осіб.

Нагадаємо, масштабну пожежу в Києві гасили більше доби, дивом ніхто не загинув.

Також ми писали, що вчені б'ють на сполох і попереджають про кінець світу: стихія не пошкодує нікого.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, ми повідомляли, що рай став пеклом: дотла згоріло містечко Парадайз.

Місто Парадайс значною мірою знищений, мова йде про руйнування великого масштабу", - розповів представник місцевої служби пожежної охорони Скотт Маклін. За оцінками Макліна, вогнем знищено кілька тисяч будинків і громадських будівель в 27-тысячно містечку, що знаходиться приблизно в 180 милях (290 кілометрів на північний схід від Сан-Франциско.

Стихія вогню, що швидко розповсюджується з-за "сприятливих" для неї погодних умов, може загрожувати цілій окрузі, впевнена місцева поліція. Тому в терміновому порядку була оголошена надзвичайна ситуація, а на гасіння пожежі зосереджені всі аварійні служби округу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прикордонник із США влаштував сімейне свято, щоб оголосити про стать своєї майбутньої дитини, але в процесі випадково влаштував велику лісову пожежу. Полум'я розгорілося від невеликого піротехнічного снаряда, кольорова спалах якого, за задумом чоловіка, повинна була показати гостям, чи очікують вони з дружиною хлопчика або дівчинку. В залежності від статі він повинен був бути блакитного або рожевого кольору.