Такий сценарій цілком можливий для нашої країни, вважає французька ясновидиця Каеде Убер, яку багато хто вважає спадкоємицею віщунки Ванги, пише Politeka.

За її словами, в цьому році в Україні очікується ще один Майдан. Причому він затьмарить два попередніх: буде багато жертв, і країна і далі падатиме вниз.

Над феноменом Каїда Убер ламають голову не перший рік. Свого часу, незадовго до смерті, болгарська провидиця Ванга повідомила, що їй на зміну прийде дівчинка. Згідно прогнозу, вона народиться в місті, яке палатиме, розташоване на двох пагорбах, центральна площа якого була дном і де творив великий Нострадамус.

Журналісти досить довгий період шукали це місце. Одного разу їм на очі потрапило повідомлення від французьких колег про дівчинку з міста Монтельє у Франції із даром передбачення. Науковці вияснили, що ця дівчинка і є "реінкарнація" Ванги. Її місто дійсно розташоване на двох пагорбах, часто затоплювало і, коли народилася нова віщунка в 2003 році, навколо вирували пожежі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Каеде Убер продемонструвала свої здібності ще в 5 років, передбачивши смерть родичів. Після цього її стан почав різко змінюватися. З кожним новим прогнозом у неї погіршувався зір і координація рухів.

За її прогнозами, в Україні вже зовсім скоро почнуться нові заворушення, які в підсумку призведуть до Майдану. Що стосується Росії, то рубль як і раніше буде дуже нестабільним, однак російська економіка, незважаючи на санкції і хитке становище рубля, буде показувати зростання.

Нагадаємо, страшний прогноз Нострадамуса розшифровано: де почнеться Третя світова війна.