Голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат від БПП Рефат Чубаров на своїй сторінці в Facebook повідомив, що жінки з українським громадянством, що опинилися на території Сирії, просять допомогти їм повернутися в Україну

Політик написав у своєму повідомленні: "На сьогодні в Меджлісі кримскотатарского народу відомо про 75 осіб (21 жінка, 54 малолітні дітини), які перебувають у важких умовах на територіях із зруйнованою інфраструктурою".

Останнім часом на адресу Меджлісу кримськотатарського народу та на мою адресу, як народного депутата України, стали...

Geplaatst door Рефат Чубаров op Zondag 24 maart 2019

Чубаров заявив, що останнім часом як особисто йому, народному депутату, так і на адресу Меджлісу кримськотатарського народу почали надходити звернення жінок - громадян України різних національностей, які, в силу певних життєвих обставин опинилися разом з малолітніми дітьми на території Сирії, з проханнями допомогти їм повернутися в Україну.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Для того, щоб надати допомогу громадянам України, які опинилися у скрутному становищі за межами своєї країни, Меджліс кримськотатарського народу тісно співпрацює з Міністерством закордонних справ України.

Рефат Чубаров

З тієї причини, що на території Сирійської Арабської Республіки в даний час відсутні дипломатичні установи України, Чубаров попросив всіх тих, хто володіє конкретними відомостями про випадки перебування в Сирії громадян України, які шукають захисту власної держави і не мають можливості зв'язатися, інформувати за адресою: Chubarov.Refat @ rada.gov.ua.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Рефат Чубаров нещодавно публікував на своїй сторінці в соціальній мережі ганебний для кримських окупантів пост. У ньому він виклав банер, який розмістили в Сімферополі і закликали російських військових забиратися в свою країну.

Як повідомляв портал "Знай.uа": путінський ставленик Сергій Аксьонов вимагає повернути йому два мільйони рублів, які він нібито з власних коштів виділив на хабарі правоохоронцям для того, щоб вони "викрили корупціонерів".

Також "Знай.uа" писав, що відомий астролог передбачив швидке повалення Путіна, а також уточнив, що його крісло займе жінка.