Два російських актора не були пропущені в Україну 24 березня.

Причина полягала в порушенні правил в'їзду в Крим, який окупований Росією.

Згідно з встановленим Україною нормам, в'їжджати на півострів можна лише через українські пункти пропуску, тоді як актори це правило порушили і в'їхали в Крим з території РФ, а потім хотіли потрапити в Україну.

Актори були виявлені в таких аеропортах, як «Бориспіль» і «Одеса».

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Наголошується, що затримані актори – Володимир Селезньов і Ольга Філіппова.

46-річний Володимир Селезньов відомий за виставами в Малому драматичному театрі в Санкт-Петербурзі. Популярність йому принесли такі фільми, як «Гра з вогнем», «Статус: вільний», «Я щасливий». Також він знімався в епізодичних ролях в серіалах «Агент національної безпеки», «Вулиці розбитих ліхтарів», «Мажор».

Ольга Фылліппова відома за фільмами «Антиснайпер», серіалам «Райські яблучка», «Солдати», «Серцю не накажеш».

Варто нагадати, що Мінкульт вніс в перелік людей, що створюють загрозу національній безпеці, українську телеведучу, зірку Comedy Woman Катерину Варнаву.

Про це зазначається оновленому переліку сайт міністерства. Варнаву офіційно додали до числа "ворогів України" у четвер, 21 березня. З цього часу в Україні заборонена трансляція фільмів і передач з її участю.

Зазначимо, перелік людей, що становлять загрозу національній безпеці, становить Мінкультури України з звернень Поради національною безпеки і оборони України, СБУ і Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. У список внесені148 осіб.

Нагадаємо, СБУ пояснила, чому заборонила журналісту приїжджати: для його ж блага

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Путінських пропагандистів розгорнули на кордоні з Молдовою: не змогли пригадати, куди зібралися

Також Знай.ua" писав про те, що Путін заборонив бойовику з Донбасу в'їзд в Росію: свого непотребу вистачає