На вулицях Донецька розвісили листівки з екс- "силовиками", які перейшли на бік окупанта в 2014 році. Фото оприлюднили 25 березня, в честь дня СБУ.

Відповідними знімками поділився у своєму блозі користувач з ніком Фашик Донецький. На листівках, які з'явилися в "ДНР", оприлюднили дані про перебіжчиків.

"Вітаємо" гідних, чесних, відданих" співробітників МДБ ДНР з 27-річницею Служби безпеки України. Кому вони служать зараз?" - написала СБУ.


Так, до "вітальних листівок" потрапили п'ять екс-силовиків, які працюють на окупантів вже п'ятий рік поспіль.

"Грізну контррозвідку РФ і місцеву шкуродерню (" МГБ ДНР ") знову принизили публічно", - прокоментував блогер.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Путін ліквідує сотні бойовиків руками ватажків "ДНР".

Ігор Стрэлков-Гіркін, який є одним з колишніх ватажків так званої "ДНР" зробив раптову заяву. Він визнав, що на стороні "Л/ДНР" воюють виключно контрактники, які готові вбивати навіть за гроші.

За словами Гіркіна, на Донбасі немає ніяких ополченців, там на боці окупанта воюють контрактники, які за гроші готові стріляти і в "своїх".

Як повідомляв портал Знай.ua, окупанти довели Донбас до повного краху.

З лютого 2019 року без роботи стоїть "Донецький елетротехнічний завод". Крім того, єдиний трамвай, який повинні були на ньому виготовити, так і не був до кінця зібраний.

Виробництво на заводі зупинилося через відсутність фінансування. Грошей не вистачило навіть на те, щоб довести до кінця і закінчити збірку трамвая "Я – донецький". Його планували випустити на рейки ще у 2018 році.

Також Знай.ua писав, що на Донбасі "державний переворот. У мережі заговорили про зникнення керівника так званої "ЛНР".