З лютого 2019 року без роботи стоїть "Донецький елетротехнічний завод". Крім того, єдиний трамвай, який повинні були на ньому виготовити, так і не був до кінця зібраний.

"Завод працював завдяки перепрофілюванню – був завантажений. Люди отримували зарплату в повному обсязі. Після зупинки проекту через відсутність фінансування, завод протягнув на старих замовленнях до лютого поточного року, але з тих пір він стоїть", – повідомив колишній міністр промисловості і торгівлі "ДНР" Олексій Грановський у Facebook.

Він запевняє, що виробництво на заводі зупинилося через відсутність фінансування. Грошей не вистачило навіть на те, щоб довести до кінця і закінчити збірку трамвая "Я – донецький". Його планували випустити на рейки ще у 2018 році.

"Заборгованість по заробітній платі на сьогоднішній день складає близько 6 мільйонів рублів (2,5 мільйона гривень)", – пояснив Грановський.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше в "ДНР" оголошували про запуск у Донецьку власного виробництва трамваїв. Кураторством даного проекту зайнялися колишній соратник лідера "ДНР" Захарченка Олександр Тимофєєв, більш відомий як Ташкент і "міністр" Олексій Грановський.

Поступает огромное количество вопросов, касаемо работы ГП «ДЭТЗ», того самого завода, на базе которого реализовался...

Geplaatst door Granovskiy Aleksey op Vrijdag 15 maart 2019

Нагадаємо, на Донбасі "державний переворот. У мережі заговорили про зникнення керівника так званої "ЛНР".

Як повідомляв Знай. ua, українцям показали наслідки "господарювання" Пушиліна, місто в коматозі. Так званий "мер" "ощасливив" містян танучими катками.

Також Знай. ua писав, що Путін ліквідує сотні бойовиків руками ватажків "ДНР". Екс-ватажок зграї "ДНР" зрадив своїх, шокуюче зізнання потрапило на відео.