Цьогорічний конкурс "Євробачення", який в травні повинен був відшуміти в Ізраїлі, може потерпіти крах через загрозу порушення безпеки.

Про це почали говрити після надзвичайної події, що трапилась у понеділок вранці. З сектора Газу була випущена ракета, і вона потрапила прямо в будинок в районі Шарон, в 17 км від місця проведення конкурсу, де вже йдуть роботи з облаштування залу і майданчиків. Внаслідок інциденту 7 чоловік отримали поранення середньої тяжкості. Представники делегацій країн надто стурбовані і вже звернулися до керівництва конкурсу з питаннями. У відповідь Європейський мовний союз (ЄВС) оголосив, що підготовка до конкурсу триватиме:

"Ми працюємо з ізраїльською владою, щоб забезпечити всі заходи безпеки та комфорту для всіх, хто готується до "Євробачення" у травні і бере участь в ньому, а також уважно стежимо за ситуацією в Ізраїлі. Тільки війна або великомасштабна військова операція може перешкодити проведенню конкурсу"

Представники конкурсу відмовилися відповісти на питання, що відбудеться в ситуації, якщо делегації з різних країн, в разі повторення подібних НП, уникатимуть приїзду в Ізраїль.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що на конкурсі "Євробачення" Росію в цьому році представить співак Сергій Лазарєв з композицією Scream зараз Сергій входить в трійку лідерів за букмекерськими ставками на перемогу.

Нагадаємо, напівгола MARUV розважилася з "сутулим" іноземцем на камеру: незграбно, але палко.