Весь тиждень українці страждатимуть від температурних гойдалок.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

У середу, 27 березня, похолодання досягне свого піку. У деяких регіонах України випаде мокрий сніг. Також синоптик попередила про сильний вітер і дощ. На Заході та Півдні без істотних опадів. Температура повітря знизиться до +3...+6 градусів, але на Півдні буде тепліше - до +7...+10 градусів.

Діденко повідомила і приємні новини - вже з п'ятниці, 29 березня, в країні почнеться потепління і прояснення. Протягом 30-31 березня практично по всій Україні буде сонячно і +10...+15 градусів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Києві в середу, 27 березня, похолодає до +4 градусів, можливий мокрий сніг.

погода
погода

У четвер, 28 березня, опадів не очікується, а в суботу-неділю, 30-31 березня, в столиці буде світити сонце і повітря прогріється до +12...+15 градусів.

"Отже, з найближчої синоптичної перспективи середовище в Україні буде найменш комфортним: холодно і навіть мокрий сніг з задуванням А найбільш комфортними - вихідні субота та неділя". Наталка Діденко

Нагадаємо, що народний синоптик Наталка Діденко обрадувала завмерлих українців і повідомила, що зовсім скоро настане справжня весна. Про це вона повідомила на сторінці в Facebook.

Синоптик відзначає, що одним з останніх холодних днів стане середа, 27 березня, а вже з 28 березня почнеться значне потепління.

Погода в Україні
Погода в Україні

"Хто замерз, не обурюйтесь. Залишилося ще трохи. Зима просто ввічливо дотримуючись етикету, хоче по-людськи попрощатися, присісти на доріжку, поговорити про якісь дрібниці, і тоді вже — на поїзд", - повідомляє синоптик.

Раніше ми писали, що зима буде прощатися з українцями весь наступний тиждень. Очікувати приємних змін українцям слід лише до кінця тижня.

Стихія підготувала українцям холод і заморозки. Згідно з прогнозами Гідрометцентру, потепління слід очікувати не раніше, ніж до кінця наступного тижня. Погода в Україні утримається морозна, хмарна, до того ж країна буде знаходиться в зоні високого тиску.

Як повідомляв Знай.ua, погода на тиждень в Україні: перед виборами заплаче навіть стихія. Синоптик попередила про мокрий сніг.

Також Знай.ua писав, що Карпати засипало снігом в розпал весни. Рятувальники показали шокуючі фото.