Компанія Міжнарожні авіалінії України (МАУ) змінюють правила пасажирських перевезеннь. Відтепер пасажири платитимуть за зміну місць у салоні літака під час онлайн-реєстрації.

Про це повідомили представники компанії на офіційному сайті.

МАУ вводить плату за зміну місця в салоні літака під час онлайн-реєстрації на всіх своїх рейсах з 26 березня.

Розмір збору залежить від напрямку і розташування крісла в салоні літака.

Наприклад, для внутрішніх рейсів він становить від 3 до 11 євро, для міжнародних середньомагістральних - від 4 до 15 євро, для далекомагістральних - від 9 до 40 євро.

Якщо ж одне бронювання включає кількох пасажирів, то система посадить їх поруч. Крім того, авіакомпанія розглядає можливість збільшення періоду онлайн-реєстрації для пасажирів економічного класу з 48 до 78 годин до вильоту.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

салон літака

Додамо, що до 26 березня пасажири МАУ могли безкоштовно змінити надане системою місце. Додаткова плата буде стягуватися при виборі місць уперших шести рядах, а також вона поширюється на аварійні ряди.

Нагадаємо, угорський лоукостер Wizz Air зєднає Київ з новими європейськими містами. З 5 липня лоукост здійснюватиме рейси зі столиці України до міста Лейпціг (Німеччина).

Як повідомляв портал Знай.ua, МАУ звинуватила пасажирку у скандалі зі співробітницею компанії. Пасажирка рейсу Київ-Берлін не захотіла виконувати правила, нагрубивши працівниці аеропорту.

Також Знай.ua писав про те, що Wizzair і Ryanair покарали за нахабний обман пасажирів: мільйонні штрафи. Антимонопольний орган Італії наклав штраф на лоукостери Ryanair на €3 млн Wizz Air на €1 млн, визнавши, що дані авіакомпанії обманювали своїх пасажирів.