У скандалі в історії з посадкою на рейсовий літак Київ-Берлін авіакомпанією МАУ вина лежить на пасажирці.

Про це стало зрозуміло зі слів родича працівниці аеропорту, яка була учасницею конфлікту.

За його словами, клієнта порушила правила посадки.

“Ця пасажирка, як і багато інші наших пасажирів, не любить виконувати правила, тим більше коли вони впевнені у своїй правоті на 100%. Коли дівчині сказали, мовляв, ви не праві, давайте перевіримо все як потрібно, вона просто в хамській формі почала грубити: “Ти що, кончена? Моя сумка пройде і так. Ти не бачиш, тобі повилазило?”. От скажіть, яка реакція повинна бути тут?”, каже Микола.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

За його словами, пасажирка обурювалася, а потім поклала валізу на трек і почала робити фото співробітниці аеропорту, хоча робити фото в цій зоні заборонено. Чоловік каже, що після публікації історії на сторінці пасажирки, його родичка почала отримувати погрози і насмішки з боку пасажирів аеропорту.

В МАУ пообіцяли розібратися в інциденті.

Варто нагадати, що Угорська авіакомпанія Wizz Air збільшить кількість рейсіву Львові. В авіакомпанії планують щотижня виконувати тридцять рейсів, а це значно більше, ніж було раніше. Про це свідчить повідомлення служби авіакомпанії в соціальній мережі Фейсбук.

Wizz Air вже з приходом літнього сезону суттєво змінить графік рейсів, так їх стане в рази більше. З аеропорту "Львів" імені Галицького авіакомпанія буде здійснювати рейси до десяти напрямках.

Докладний список рейсів:

  • в Братиславу - з двох до трьох;
  • у Гданськ - з двох до чотирьох;
  • Берлін - з двох до чотирьох;
  • Вроцлав - з трьох до п'яти;
  • у Дортмунд - з двох до трьох.

Нагадаємо, Путінський літак намагався вторгнутися на Донбас: не долетів

Як раніше повідомляв "Знай.ua" В Україні з'явиться новий міжнародний аеропорт: Омелян розкрив деталі

Також "Знай.ua" писав про те, що Boeing 767 збив лайнер "Росія": фото катастрофи