Lifecell анонсували вихід нового тарифного плану "4 безліміти", який буде доступний з 29 березня цього року на всій території України. Тариф коштує 40 грн і термін його використання - 4 тижні.

Абоненти можуть отримати: дзвінки абонентам lifecell, перегляд онлайн-відео на різних ресурсах, надсилання графічних і текстових повідомлень, користування Facebook і Facebook Messenger. І також 100 МБ/добу інтернет-трафіку, які можна витратити на свій розсуд та 30 хвилин вихідних дзвінків по Україні.

Здавалося б, дешевше бруду, але безкоштовний сир буває тільки в мишоловці, так і у тарифу є маса обмежень.

Наприклад, стандартна тарифікація починає застосовуватися з моменту вичерпання хоча б однієї послуги раніше терміну, після використання тих бонусних 100 МБ, доступ в інтернет блокується до наступного дня. А якщо ви не сплатили пакет послуг (наприклад, було мало грошей на рахунку), то доступ до інтернету і зовсім буде заблокований до моменту повної оплати. Послуги на месенджери будуть надаватися тільки за умови використання офіційних додатків.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Lifecell вже давно перестав мати прихильність своїх абонентів, про що свідчать численні негативні відгуки про оператора:

"Вчасно не поповнив рахунок, при цьому залишалися гроші, але сума менше 30грн. Телефон працював лише на вхідні дзвінки. Оператор нишком, без мого відома і згоди, знімав з рахунку 2грн за добу. Раніше такого неподобства не було. Вже не знають як обдурити народ і більше грошей зняти.", "Уявіть, Ви приходите за шоколадкою в супермаркет, розраховуєтесь на касі за обрану Вами шоколадку. Вирушаєте до виходу. Перед виходом у Вас вилучають придбану Вами шоколадку співробітники служби безпеки супермаркету, роздруковують, забирають вміст, а обгортку Вам повертають! І пропонують придбати Вам ще одну шоколадку на цей раз вже для себе! Ось так ТОВ «лайфселл» чинить з користувачами послуг даної компанії."

"По-моєму у них,самий головний директор" носить у кишені телефон з Київстаром, а для страховки - МТС.І з кожним роком все гірше.", "Вони думають спростувати основний закон ринку: якість і масовість. Більшості потрібні від Компанії розмови. Покриття і сигналу немає - навіщо мені в кнопковому телефоні Інтернет?"

Нагадаємо, що Vodafone позбавив українців безкоштовного інтернету.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що Київстар залишився без мільйонів абонентів

Також, Знай.ua писав, що Vodafone обдере українців до нитки.