Астрологи розповідають, що Раху — це тіньова планета, яка хоч і не має матеріальної маси, але сильно впливає на людське життя. Дане небесне тіло демонструє кармічні завдання, які необхідно відпрацювати в цьому втіленні.

Однак, за словами фахівців, якщо Раху в гороскопі слабкий, то осмислити в чому полягають ці завдання і виконати їх буде дуже важко. Про це пишуть українські ЗМІ.

Виходить, що якщо виконання завдань Раха дає вам зелене світло у всіх життєвих сферах. Тому розгадати, що ж чекає від вас Раху, і виконати її "список вимог" - найкращий варіант для реалізації закладених потенціалів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А от якщо ви, наприклад, мрієте про матеріальний достаток, поїздках по всьому світу і забитому одягом гардеробі, а вам все ніяк не йде, можливо, проблеми як раз в тому, що ви не вирішуєте кармічних завдань поставлених вам Раху. Якщо вам хочеться відкрити свій проект, справу мрії, але все не виходить, ви як ніби застрягли і не можете зрушити з місця, — це може сигналізувати про те, що ви не в ладах з Раху.

Тим не менше є дуже хороша новина. Так, 7 березня 2019 року планета Раху перейшла в знак Близнюків. Це означає, що з'явилося поле можливостей для нових ідей, для створення нових творчих проектів. У ці 18 місяців буде сприятливий період для вирішення ваших особистих "вічних" проблем (фінансових, професійних, у стосунках). Але для цього потрібно буде зібратися з силами, застосувати набуті до цього знання і використовувати комунікаційні навички.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 18 березня в Парижі відбулася організована громадською організацією METI зустріч. На ній експерти заявили, що, можливо, людей перетворили на тварин, і вони стали мешканцями інопланетного зоопарку. До такого висновку прийшли 60 вчених після ознайомлення з матеріалами, які свідчать про існування прибульців. Фахівці розповіли, що за багато років спостережень з'явилася достатня кількість фактів про представників інших світів.

Нагадаємо, пасхальний кінець світу: Земля загрузне у вічній мерзлоті.

Як повідомляв Знай.uа Марс став придатним для життя: допомогло падіння метеоритів.

Знай.uа писав, 4-річна дівчинка підкорила Instagram: її стильні фото зачарували весь світ.