Мешканці Великої Британії відтепер можуть не хвилюватися за свою репутацію в інтернеті. Страхова компанія Chubb дає їм змогу отримати грошову компенсацію на випадок нападу тролів у соціальних мережах.

У разі отримання образ від певних осіб або групи людей, британець може звернутися до страхової фірми, яка компенсує йому до 50 тисяч фунтів стерлінгів. За ці гроші людина зможе покинути роботу, вимушено переїхати в інше місце та найняти адвоката.

Під виплату компенсації потрапляють такі випадки, як залякування, переслідування та відверті погрози.

Компанія Chubb вирішила ввести таку можливість після опитування своїх клієнтів. Виявляється, що багато громадян Туманного Альбіону дійсно серйозно переживають за свою репутацію в інтернеті.

Таким чином люди можуть бути впевненими, що завдяки Chubb вони у будь-який момент можуть покинути усе та втекти якомога далі від проблем.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: Американця судитимуть за тролінг у соцмережі

Зазначимо, що у США нещодавно стався перший випадок, коли хлопця затримали правоохоронці за інтернет-тролинг. Поки невідомо, що саме з ним буде, але він цілком може опинитися за ґратами.

До речі, британці страхують своїх клієнтів від будь-чого. Можна отримати гроші у разі поразки на виборах певної політичної сили, невдалого виступу футбольної команди та від інших подій, які зовсім не хвилюють багатьох українців.