Окружний адміністративний суд міста Києва порахував, що довідка СБУ про Федора Добронравова складена "з порушенням нормативних вимог і при відсутності належних обґрунтувань".

Скандальному російському акторові театру і кіно Федору Добронравову відзначили заборону на в'їзд в Україну. Крім того, анульовано рішення про те, що в Україні не можна показувати деякі фільми з його участю. Про це сказано в повідомленні прес-служби Окружного адмінсуду Києва.

Більше того, суда назвав протиправними дії служби безпеки з підготовки довідки щодо підстав для заборони в'їзду Добронравова в Україну, а також скасував відповідну постанову відомства.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім того, судом визнано протиправним звернення СБУ до Мінкульту про внесення актора в перелік осіб, які створюють загрозу нацбезпеці.

ОАСК скасував цей наказ Мінкульту і наказ Держкіно про анулювання ліцензій на право розповсюдження і демонстрації певних фільмів з участю Добронравова.

Примітно, що адміністративний суд Києва розглянув справу за позовом каналу 1+1 та ТОВ Кіноквартал і прийняв рішення на їхню користь.

Нагадаємо, Володимир Зеленський про Україну, Путіна та українську владу: 10 знакових цитат. Цікаво, що сьогодні лідером соцопитувань є Володимир Зеленський. Ми зробили огляд цитат кандидата у президенти, які набули масштабного розголосу. У своїх висловлюваннях Зеленський звертався до президента країни-агресора Володимира Путіна, порівнював Україну з порноакторкою і критикував українську владу, зокрема, за заборону свого серіалу "Свати".

Як повідомляв портал Знай.ua, команда Зеленського поділилася з підписниками приємною подією – Зе!Офіс тепер відкрито і в Канаді.

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що поруч з його офісом була виявлена спеціалізована станція для прослуховування розмов.