Президент Білорусі Олександр Лукашенко опинився в центрі уваги після свого візиту на молочно-товарний комплекс "Слижи".

Президент Білорусі був шокований, побаченим на фермі в Шкловському районі, після відвідин якої Лукашенко влаштував феєричний рознос.

Білоруський президент негайно відправив у відставку керівників і чиновників на чолі з губернатором Могилевської області і заявив про порушення кримінальної справи "за суворістю закону", а також про утримання винних в ізоляторі.

Таке величезне обурення у глави держави викликали, зокрема, умови утримання корів на фермі.

Відео "розносу" активно обговорюють в мережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Корови ж гадять одна на одну, стоять одна на одній. Тут повинна стояти людина і постійно чистити. А ви мене переконуєте, що це нормально! Ти подивися на цю худобу! Вона ж вся у лайні. Щоб ввечері у мене на столі лежав список всіх, хто супроводжував мене при відвідуванні ферми. Крім губернатора та інших, ще були люди, які за це повинні були відповідати. Конкретні, зрозуміло? Всіх під ніж. Усіх до єдиного", - сказав Лукашенко перед чиновниками, яких пообіцяв звільнити.

У мережі відразу з'явилася реакція жителів Білорусі:

Нагадаємо, Лукашенко влаштував публічну прочуханку своїм топ-чиновникам.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко влаштував істерику з приводу умов утримання тварин в корівниках і некомпетентності чиновників, відповідальних за їх забезпечення.

"Якщо людина не розуміє, що це Освенцим, а ви його ставите керівником холдингу, я вас взагалі не розумію. Ви що хворі? Це ж Освенцим! Якщо вони хворі, тут має бути чисто і сухо. Вони ж паскудять один на одного, стоять одна на одній. Тут повинна стояти людина і постійно чистити. Ти подивися на цю худобу! Вона ж вся обіс**на...", - кричав в істериці Лукашенко.

Відомо, що після візиту в корівники Лукашенко звільнив губернатора Могильовської області, де розташований молочно-товарний комплекс, в якому утримуються тварини.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенко зібрався у відставку: що буде з Білоруссю без лідера.

Також Знай.ua писав, писав, Лукашенко шокував всіх своєю заявою про те, що він категорично проти втручання Росії у зовнішні відносини Білорусі.