У неділю, 31 березня, Україна перейде на літній час. Стрілки годинника потрібно буде перевести на годину вперед о 3:00 ранку. У цей день час на сон зменшитися на 1 годину, тому потрібно спланувати свій розпорядок заздалегідь.

Також зміна часу завжди відбивається на організмі людини. Переведення стрілок приносить додатковий стрес, тому потрібно підготуватися заздалегідь до цього дня. Впоратися з негативним наслідками для людини через зміну часу допоможуть кілька простих кроків.

  1. Лягайте спати щодня на 15 хвилин раніше, ніж напередодні.
  2. Подбайте про якість свого сну: провітріть приміщення, засинайте в тиші та темряві, не користуйтеся гаджетами принаймні за 30 хвилин перед сном.
  3. Ідеальна температура для сну – не більше 18-20 градусів за Цельсієм.
  4. Постарайтеся виключити з другої половини дня такі напої як міцний чай та кава.
  5. Вечеряйте не пізніше, ніж за 2-3 години до сну.

  6. Влаштуйте собі піші прогулянки на свіжому повітрі.
  7. Перед переведенням годинників підготуйте собі сніданок і одяг звечора, щоб зекономити трохи часу зранку.
  8. Увімкніть зранку ритмічну музику, вона забезпечить вам бадьорий підйом і зарядить позитивною енергією на весь робочий день.
  9. Легко прожене сонливість контрастний душ.

    Популярні новини зараз
    Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
    Показати ще

Зазначимо, що на літній час одночасно з Україною переходять 70 інших країн світу. Зміна часу в Україні відбувається разом з усім Європейським союзом і більшістю країн Європи двічі на рік: в останню неділю березня країна переходить на літній час, а кожної останньої неділі жовтня повертається на зимовий, тобто свій поясний час.

Нагадаємо, що ми писали "Еліксир вічної молодості: в мережі показали, як один продукт змінює наш організм".

Як повідомляв портал "Знай.uа", люди, домашній пил містить безліч хімічних речовин, які можуть прискорити розвиток жирових клітин, а також спровокувати різні захворювання.

Також "Знай.uа" писав, що американські медики встановили, що голод надає омолоджуючий ефект.