Погода в Україні у четвер, 28 березня, буде примхливою. Вночі стовпчики термометра опустяться до мінусових позначок, вдень сонце теж не дуже буде нагадувати, що квітень – на носі.

Холодний повітря буде домінувати – найближчої вночі очікується 0-5 градусів морозу, а вдень тільки максимально +4 +9 градусів, повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

На Заході буде трохи тепліше – там термометри покажуть +6+11 градусів. Однак мокрий сніг відсунеться на Південь України.

Саме в південній частині в четвер ймовірність незначних опадів у вигляді мокрого снігу. Лише Одеська область утримається від вологої погоди, – пише вона.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Жителям Заходу, слід чекати невеликих дощів, але в більшості областей України буде сухо.

У Києві в четвер, 28 березня, без опадів і холодно. Вночі 0-3 градуса морозу, вдень завдяки сонячним просветлениям потеплішає до +5+8 градусів.

Така примхлива весна не затримається надовго – вже в п'ятницю, 29 березня, стане тепліше. На вихідних стовпчик термометра буде радувати українців – підніметься до +12+18 градусів тепла.

Не засмучуйтесь від снігу та холодної погоди, все це - короткочасно. Тим паче, що в околицях 20-тих чисел березня...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 27 maart 2019

Прогноз погоди на четвер, 28 березня, в містах України:

Ужгород – +8...+10

Львів – +7...+9

Івано-Франківськ – +6...+8

Тернопіль – +5...+7

Чернівці – +6...+8

Хмельницький – +6...+8

Луцьк – +6...+8

Рівно – +6...+8

Житомир – +6...+8

Вінниця – +4...+6

Одеса – +8...+10

Миколаїв – +6...+8

Херсон – +7...+9

Сімферополь – +6...+8

Кропивницький – +6...+8

Черкаси – +5...+7

Чернігів – +5...+7

Суми – +6...+8

Полтава – +5...+7

Дніпро – +6...+8

Запоріжжя – +6...+8

Донецьк – +5...+7

Луганськ – +6...+8

Харків – +6...+8

Київ – +5...+7

Знай.uа повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.uа повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики розповіли, якою буде погода в день виборів президента. Весна змусить українців вийти і проголосувати.