В найближчі дні в Україні збережеться похмура і дощова погода, вночі стовпчик термометра буде опускатися до мінусових позначок, проте вже в п'ятницю ввечері погодні умови почнуть змінюватися. Як повідомляє Гідрометцентр, синоптики попередили, що 27 і 28 березня в Україні буде холодно, в нічні години очікується до 1 градуса морозу, вдень буде не вище 9 градусів тепла, ближче до вечора четверга опади підуть з України, але при цьому погода буде хмарною.



29 березня, в останній робочий день, у східних областях очікуються дощі, на решті території буде сухо. У нічні години очікується легкий мінус, а вдень температура почне підвищуватися майже у всіх регіонах. У центральних, західних і південних вдень повітря прогріватиметься до 10 градусів тепла. В північних і східних регіонах буде від 5 до 8 градусів тепла. 30 березня, в суботу, опади припиняться, вдень буде вже до 13 градусів тепла, на півдні, в центрі і на заході, але на сході і на півночі збережеться прохолодна погода.



31 березня, в неділю, в Україну прийде справжня весна. Ні в одному з регіонів синоптики не прогнозують опади. У більшості областей у неділю очікується малохмарна погода. При цьому в північних і східних областях нарешті потеплішає і синоптики прогнозують до 10-13 градусів зі знаком плюс.

Прогноз погоди на четвер, 28 березня, в містах України:

Ужгород – +8...+10

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Львів – +7...+9

Івано-Франківськ – +6...+8

Тернопіль – +5...+7

Чернівці – +6...+8

Хмельницький – +6...+8

Луцьк – +6...+8

Рівно – +6...+8

Житомир – +6...+8

Вінниця – +4...+6

Одеса – +8...+10

Миколаїв – +6...+8

Херсон – +7...+9

Сімферополь – +6...+8

Кропивницький – +6...+8

Черкаси – +5...+7

Чернігів – +5...+7

Суми – +6...+8

Полтава – +5...+7

Дніпро – +6...+8

Запоріжжя – +6...+8

Донецьк – +5...+7

Луганськ – +6...+8

Харків – +6...+8

Київ – +5...+7

Знай.uа повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.uа повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики розповіли, якою буде погода в день виборів президента. Весна змусить українців вийти і проголосувати.